2013/01/07

Üdvözlünk a blogon, Kedves Olvasó!

Örvendünk, hogy idetaláltál és ha akarod elmondhatod a kommentek közt, hogyan hallottál a blogról és mi az ami érdekel. Visszajelzést is szívesen fogadunk bármivel kapcsolatban, legyen az design, tartalom, téma vagy bármi ami eszedbe jut az itt olvasottakkal, látottakkal kapcsolatosan.


A blog célja, elsősorban, egy a tudásra alapuló világnézetet népszerűsítése valamint külömböző érdekes hírek vagy események bemutatása, esetleg fordítása ha a tartalom még nem érhető el magyarul.
Ez, az elképzeléseink szerint, az élet minden területére fog kiterjedni, de természetesen elsősorban a saját szakterületeinkre, azaz a matematika, és informatika, mérnöktudomány valamint a pszcihológia területére fog öszpontosítani, de mivel mindketten a tudás és a tudomány ill. a tudományos módszer lelkes rajongói vagyunk, ezért lesz szó más kapcsolódó témákról is. Ebben az esetben a lehető legjobban informált vélemény alapján fognak íródni a cikkek és a tartalom ezt tükrözi majd.
Természetesen mindez nem jelenti azt sem hogy az előbbi területeken kizárólag axiómákban és megkérdőjelezhetetlen kijelentésekben fogunk beszélni, de ez már egy külön téma (amit szintén tárgyalni fogunk majd a blogon), éspedig a vita helye a tudományban és a való életben. Igyekszünk majd az összes szempontot benmutatni a teljesebb kép érdekében.


A vita ebben az esetben lehet kommentek vagy saját cikkek formájában, amit bármelyik cikk (blogpost) végére megírhattok, vagy linkelhettek.

A kommentek egyelőre nem lesznek moderálva, mert (még) nincs rá ok, de ha ez a jövőben változik akkor ezt a témát is szívesen megvitatjuk.

Ezen kívül minden más téma is nyitott, ami belefér.


További jó olvasgatást és bármikor szívesen visszavárunk titeket.


Üdvözlettel

a szerzők


Judy (Judy.Lélek) és Csaba (Csaba.Tudas)

No comments:

Post a Comment